شناسایی و مستندسازی تجربیات بانوان الگو
مسیر زندگی خانم افسانه احسانی برای تبدیل شدن به یک بانوی کارآفرین
افسانه احسانی رئیس هیئت مدیره و مدیر آموزش مؤسسه آوای طبیعت پایدار، مدرس رسمی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و یکی از بانوان کارآفرین برتر کشور است. او از سال ۱۳۸۵ تمرکز اصلی خود را بر روی موضوع کارآفرینی در زمینه گردشگری جوامع محلی و هنرهای بومی قرار داده است. یکی از دغدغههای همیشگی او کمک کردن به شکوفایی استعداد دیگران و تقویت پتانسیلهای بومی است. در حال حاضر او در یکی از بخشهای مرتبط با موضوع اکوتوریسم – توانافزایی جوامع بومی، برای ارتقا زندگی ایشان به منظور کاهش وابستگی آنها به منابع طبیعی فعالیت میکند. از نقاط قوت و مشخصههای بارز خانم احسانی میتوان به پشتکار و نتیجهگرا بودنش اشاره کرد.
شناسایی و مستندسازی تجربیات بانوان الگو
پشتوانهها و تجربههای خانم دکتر روجا رحیمی در دستیابی به موفقیتها
دکتر روجا رحیمی، معاون پژوهشی دانشکده طب ایرانی و مدیر گروه داروسازی سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران است. او اولین کسی است که در دانشکده طب ایرانی مقام دانشیاری را کسب کرده است. دکتر رحیمی فعالیتهای تحقیقاتی زیادی را به انجام رسانده و افتخارات شایانی را کسب نموده که از مهمترین آنها میتوان به کسب عنوان برترین محقق جوان در گروه دارویی در سیزدهمین جشنواره علوم پزشکی رازی، برترین پژوهشگر جوان گروه علوم پایه در پانزدهمین جشنواره ابن سینا، پژوهشگر نمونه در جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران در سال 95 و کسب عنوان دانشمند برتر ۱٪ درصد جهان در شاخه فارماکولوژی و توکسیکولوژی طی سه سال متوالی توسط مؤسسه ISI، اشاره کرد.
شناسایی و مستندسازی تجربیات بانوان الگو
ویژگیهای شخصیتی که منجر به موفقیت خانم آسیه حاتمی شد
خانم آسیه حاتمی، بنیانگذار و مدیرعامل «ایران تلنت»، به عنوان یکی از بزرگترین وبسایتهای کاریابی آنلاین ایرانی است. او با سابقهای 16 ساله در این حوزه و با پشتکار زیاد و علیرغم چالشهای موجود همواره مسیر رشد را طی کرده است. در ابتدای راه با سرمایهای اندک کار را شروع کرد و با مدیریت بهینه امور، توانست برند باارزش و کمنظیری را بیافریند. اعتماد بیش از یک میلیون نفر از متخصصان و مدیران برتر کشور برای استفاده از ایران تلنت و استخدام سالانه بیش از 12 هزار نفر در بهترین شرکتهای ایرانی و خارجی خود گواهی بر جایگاه ویژه ایران تلنت در بین نخبگان، کارشناسان و مدیران کشور است.
در پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان
افتتاح مجموعه کارگاهی فناوران ۳
این مجموعه شامل دو شرکت حوزه طراحی و نوآوری سنگهای نیمهقیمتی و قیمتی معادن استان سیستان و بلوچستان و طراحی و نوآوری صنایع چوبی با الهام از فرهنگ و سنت این استان است .
برگزاری دومین رویداد از نو در استان سیستان و بلوچستان
از نو، رویدادی برای از نو شروع کردن و ساختن رویاهای زنان
دومین رویداد کشوری «از نو» برای اولین بار در استان سیستان و بلوچستان در تاریخ ۳۰ بهمن ۹۸ با حمایت امور بانوان معاونت علمی و فناوری در محل پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان برگزار شد.
همزمان با میلاد حضرت فاطمه (س)
نشست گرامیداشت مقام زن برگزار شد
نشست صمیمی معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با بانوان همکار در این معاونت به مناسبت میلاد حضرت فاطمه (س) و روز زن برگزار شد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری
مشارکت بانوان در زیستبوم نوآوری به مدلی بومی نیاز دارد
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری مهمان ویژه رویداد «اشتراکگذاری تجربیات بانوان فعال شرکتهای دانشبنیان و نوپا» شد.
در رویداد «از نو»
بانوان فعال شرکتهای دانشبنیان تجربیات خود را به اشتراک میگذارند
«اشتراکگذاری تجربیات بانوان فعال شرکتهای دانشبنیان و نوپا» عنوان رویدادی است که توسط مرکز امور بانوان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار میشود تا رونق فعالیتها در زیستبوم فناوری و نوآوری بانوان سرعت گیرد.
سخنرانیهای به سبک TED و پنل تخصصی با حضور بانوان کارآفرین
رویداد از نو، بانوی نوآور
رویداد «از نو» میزبان بانوان نوآوری است که کسبوکار خود را دارند و یا در فکر راهاندازی کسبوکار هستند. در رویداد «از نو» بانوان کارآفرین به سبک TED سخنرانی خواهند کرد. همچنین در این رویداد زینب حمیدزاده، مشاور بانوان معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، به عنوان سخنران حضور خواهد داشت.
در کشورهای پیشرو در زمینه کارآفرینی زنان، امارات در جایگاه ۴۷ ام بین ۵۸ کشور قرار گرفته است
برنامههای کارآفرینی و کسبوکار زنان در امارات متحده عربی در جهت توانافزایی
هماکنون امارات متحده عربی به یکی از کشورهای جدید و آیندهنگر در جهان تبدیل شده است که مهاجران زیادی برای فرصتهای کارآفرینی به این کشور میآیند. در نتیجه جای تعجب نیست که امارات، کشوری با ایدهها، استعدادها و خلاقیتهای مختلف در جهان است! در سالهای اخیر زنان در دبی نیز در فعالیتهای تجاری، تولیدی سنتی و صنایع دستی فعال بودهاند. با حمایتهای دولت امارات متحده عربی، نوعی روحیه کارآفرینی مدرن در زنان جوان و محصل پدید آمده است که با روشهای پیشرفته اطلاعاتی و ارتباطاتی در فعالیتهای اقتصادی شرکت میکنند. طبق آخرین اطلاعات به دست آمده از فهرست کشورهای پیشرو در زمینه کارآفرینی زنان، امارات در جایگاه ۴۷ ام بین ۵۸ کشور قرار گرفته است که نسبت به مناطق همسایه و سایر کشورهای عربی وضع بهتری دارد؛ اما در این کشور به توانمندسازی زنان چگونه توجه میشود؟