مشاور امور بانوان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دانشگاه الزهرا (س)
تلاش بنیاد مصطفی (ص) برای ایجاد ارتباط و همدلی بین دانشمندان جهان
مشاور امور بانوان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: تمام تلاش بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) این است که همدلی و ارتباط لازم بین اعضا و دانشمندان جهان ایجاد شود.
مشاور امور بانوان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: تمام تلاش بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) این است که همدلی و ارتباط لازم بین اعضا و دانشمندان جهان ایجاد شود.
به گزارش ستاد ارتباطات و اطلاعرسانی بنیاد مصطفی (ص)، ششمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) در کشورهای اسلامی با حضور بیش از 100 دانشمند برجسته، مسئولین و فعالین حوزههای علم و فناوری از کشورهای مختلف جهان با تمرکز به سطوحبخشی، سلامت و همبست آب و انرژی و همچنین سطوح کارکردی، ارتباطات علم، بانوان و علم و فناوری، تأمین مالی علم و فناوری در حال برگزاری است.
زینب حمیدزاده، مشاور امور بانوان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در دانشگاه الزهرا (س) ضمن خیر مقدم به مهمانان در این مراسم گفت: «شرایط کنونی در جهان امروز این موضوع را اثبات میکند که اگر برای توسعه و پیشرفت کاری نکنیم، شاهد فقدان توسعه خواهیم بود. این در حالی است که جای خالی همکاری بین کشورهای مختلف احساس میشود.»
وی با تأکید بر اینکه ظرفیتهای علمی و فناورانه باید گسترش یابد، گفت: «بنیاد مصطفی (ص) تلاش میکند همدلی بین اعضا و دانشمندان جهان ایجاد کند. هدف از این رویکرد تشخیص و تبیین اهداف و برقراری ارتباطات لازم است. از این رو، هدف از برگزاری نشست استپ این است که همگرایی و همکاری در میان مسلمانان برای ایجاد زیرساختهای لازم در خلاقیت و فناوری ایجاد شود.
وی تأکید کرد: «نشست تخصصی امروز تمام تلاش لازم را دارد تا دانش مطلوب را در این حوزه بازپرورش دهد.»
حمیدزاده با اشاره به اهمیت توسعه برابر گفت: «با توجه به پیشرفتهای لازم و ظرفیتهای انسانی، هیچ تفاوتی بین زن و مرد نیست. این در حالی است که نیمی از جمعیت دنیا بانوان هستند. از این رو برای اینکه زنان تأثیر لازم را داشته باشند، باید تلاش کنیم. در این راستا تعداد زنانی که در مراکز علمی فعالیت میکنند کمک به سزایی در توسعه در این حوزه خواهند داشت.»
مشاور امور بانوان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: «با توجه به مسایل باید تلاش کنیم در حوزه علم و فناوری نهایت مشارکت را داشته باشیم. ممکن است زنان برای رشد فرزندان نتوانند در محل کار حاضر شوند و دورکاری داشته باشند. این امر نباید مانع رشد فعالیتهای آنها شود. باید تلاش شود که میزان اشتغال زنان بیشتر و زمینه حضور آنها فراهم آید.»
حمیدزاده در پایان ضمن تشکر از دانشگاه الزهرا (س)، ابزار امیدواری کرد که دامنه رشد و توسعه زنان روز به روز گسترش یابد.
ارسال به دوستان