هر بانو میتواند یک سفیر فناوری باشد
بازدید همسران سفرای خارجی از پارک فناوری پردیس
با همکاری وزارت امور خارجه و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، گروهی از همسران سفرای خارجی مقیم ایران با هدف آشنایی با فضای پارک فناوری پردیس و همچنین تأثیرگذاری بیشتر بر روابط ايران با جهان، از این مرکز بازديد به عمل آوردند.
با همکاری وزارت امور خارجه و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، گروهی از همسران سفرای خارجی مقیم ایران با هدف آشنایی با فضای پارک فناوری پردیس و همچنین تأثیرگذاری بیشتر بر روابط ايران با جهان، از این مرکز بازديد به عمل آوردند. حاضران با دستاوردها و محصولات شرکتهای دانشبنیان مستقر در این پارک آشنا شدند.
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طی سال های گذشته در راستای فرهنگسازی و ترویج اقتصاد دانشبنیان تورهای علم و فناوری برگزار میکند. مخاطب این تورهای علمی اقشار مختلف جامعه هستند و این بار همسران سفرای خارجی مقیم ایران با هدف آشنایی با ظرفیتهای علمی پارک فناوری پردیس، تعامل و تأثیرگذاری بیشتر بر فضای علمی در روابط ایران با جهان از پارک فناوری پردیس بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی پارک فناوری پردیس، ۱۸ نفر از همسران سفرای مقیم ایران از کشورهای آلمان، مجارستان، فنلاند، مالزی، اندونزی، ژاپن، پاکستان، استرالیا و ... از پارک فناوری بازدید کردند. خانم ایمانیه، همسر دکتر جواد ظريف وزیر امور خارجه کشورمان و همچنین خانم دکتر حمیدزاده، مشاور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در امور بانوان در این بازدید مهمانان خود را همراهی کردند.
معرفی پارک
در ابتدای جلسه مهندس مهدی صفارینیا، رئیس پارک فناوری پردیس، ضمن خیر مقدم به مهمانان خلاصهای از برنامههای تدارک دیده شده برای امروز را بیان نمود. در ادامه مهندس امین رضا خالقیان، مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل پارک فناوری پردیس، در خصوص تاریخچه پارک، اهداف، چشماندازها و لزوم ارتباط بیشتر با کشورهای جهان توضیحاتی را ارائه کردند.
هر بانو یک سفیر فناوری
پس از آن خانم حمیدزاده، مشاور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در امور بانوان، در خصوص اهداف این مرکز از برگزاری چنین برنامههایی گفت: «بخش امور زنان معاونت علمی در راستای سیاستهای خود به دنبال برقراری ارتباط بیشتر با کشورهای جهان به کمک بانوان است. هر بانو در این برنامه میتواند يک راه ارتباطی خارج از بروکراسیهای سیاسی و اداری برای تعامل با کشورش باشد و همین موضوع میتواند نویدبخش تعامل بیشتر و بهتر ما با دنیا باشد.»
حميدزاده در خصوص ديگر تأثيرات اين برنامهها افزود: «در این برنامه هر بانو خود میتواند یک سفير فناوری برای ما باشد. انتقال ايدهها و تجربههایی که اين بانوان در پارک فناوری پرديس کسب میکنند، حتماً میتواند در نگاه جوامع بينالمللی به ايران تأثيرگذار باشد.»
وی در خصوص برنامههای آتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: «قصد داریم برنامهای تدوین کنیم تا کارآفرینی را در ایران برای بانوان تسهیل کنیم. برای این کار حتماً از همسران سفرای خارجی کمک خواهیم گرفت؛ چرا که هر کدام از این افراد از یک کشور و ملیت و فرهنگ متفاوتی آمدهاند که میتوانند تجربیات مختلف و سودمندی را در اختیارمان بگذارند.»
قابل توجه است که پس از این نشست، مهمانان به بازدید حضوری از پارک فنآموز، نمایشگاه دائمی محصولات پارک و دو شرکت شزان و پارس آنلاین پرداختند. مهمانان در طی بازید از این مجموعهها هم با برخی دستاوردها و محصولات شرکتهای مستقر در پارک نیز آشنا شدند.
همسر سفیر آلمان در ایران، درخواست بازدید مجدد به همراه فرزندانشان را داشت که مورد پذیرش مدیران قرار گرفت و در این خصوص به خبرنگار پارک گفت: «برای من بسیار جالب و جذاب است که میبینم بانوان در فضاهای علمی و فناوری مانند پارک این چنین فعال هستند و به نظرم همین زنان میتوانند تأثیرات زیادی روی آینده این کشور بگذارند.»
وی در موضوع عملکرد پارک فناوری پردیس بر این باور بود که این مجموعه نقطه خوبی برای پیشرفت و توسعه دانش و اقتصاد است. به عقیده وی، زنان با اعتماد به نفس بالا و هوش سرشار میتوانند گامهای بزرگی در راستای اعتلای دانش و فناوری در این پارک بردارند.
در پایان همسر سفیر استرالیا هم از بازدید امروز اظهار رضایت کرد و گفت: «برای ما بازدید از چنین فضاهای علمی و فرهنگی بسیار جذاب است و حتماْ در آینده در روابط کشورمان با ایران تا جایی که بتوانیم تأثیر خواهیم گذاشت.»
او با لبخند از مدیریت جهان به دست زنان صحبت کرد و اظهار کرد: «دعوت از ما در این برنامه حرکت هوشمندانهای بود؛ زیرا که زنان میتوانند تأثیر زیادی روی همسرانشان بگذارند. ما هم با توجه به رضایتمان از این بازدید، بار دیگر با سفرا به اینجا خواهیم آمد.»
ارسال به دوستان